Chrome Enterprise

Een OS, een browser en apparaten die werken

Google Chrome Enterprise combineert Chrome OS en de Chrome-browser om werken in de cloud mogelijk te maken. Beheer moeiteloos de toegang van gebruikers tot gegevens, apps en extensies. Werk veilig overal en op elk apparaat. Uw gegevens worden veilig bewaard in de cloud.

Chrome OS op Chrome-apparaten

Lees de Forrester Whitepaper
The Total Economic Impact™ Of Shared Google Chrome OS Devices

Chrome OS

Een cloudeigen besturingssysteem dat ontworpen is met oog op beveiliging, eenvoudig door IT kan worden beheerd en gebruiksvriendelijk is voor uw medewerkers.

CHROME OS LICENTIE AANVRAGEN

Verschillende Chromebook-modellen, onder andere met touchscreen en convertibles

Chromebooks voor uw onderneming

Kies uit een grote verscheidenheid aan Chromebooks, waaronder modellen met touchscreen en convertibles. Elk apparaat is geschikt voor iedere cloudwerker, op kantoor en daarbuiten.

Blijf hackers op elk eindpunt een stap voor

Regelmatige updates, snelle antwoorden en oplossingen, ontdekking van kwetsbaarheden op de juiste schaal en gebruiksvriendelijke beveiligingswaarschuwingen beschermen werknemers proactief tegen onbekende bedreigingen.
meer informatie

U vertrouwt op de cloud voor uw privégegevens. Waarom niet ook voor uw bedrijfsgegevens?


83% van alle productietaken van grote ondernemingen wordt in 2020 in de cloud uitgevoerd

Bron: LogicMonitor® Cloud Vision 2020: The Future of the Cloud Study

De medewerkers van vandaag gebruiken cloudtechnologie om verbonden te blijven. De professionals van morgen doen het om productief te blijven als cloudwerkers. Zelfs als ze thuis moeten werken omdat er iets tussengekomen is, krijgen ze meer werk gedaan. Chrome Enterprise integreert naadloos met G Suite om uw gegevens te migreren naar één beveiligde locatie die overal en vanaf elk apparaat toegankelijk is.

 

“Chrome Enterprise heeft onze organisatie geholpen […] een beter beveiligde en snellere gebruikerservaring voor klanten en medewerkers te realiseren.”
Andrew Lewis, Senior Manager, Global Information Systems, Whirlpool®

MEER INFORMATIE?