Google Chrome devices zijn niet meer weg te denken uit het huidige Enterprise IT-landschap. Snel, veilig en simpel in gebruik. Hierbij ligt een grote focus op samenwerken en het eenvoudig kunnen delen van informatie in een Enterprise IT-omgeving. Voor vele toekomstige werknemers is dit reeds in het onderwijs al de primaire IT omgeving. Daarnaast levert eenvoudig en doeltreffend beheer vanuit de cloud een grote bijdrage aan de verlaging van kosten en inspanningen van het beheer van Chrome OS omgevingen.


Producten

Google Chrome for Enterprise

Google Chrome Enterprise combineert Chrome OS en de Chrome-browser om werken in de cloud mogelijk te maken. Beheer moeiteloos de toegang van gebruikers tot gegevens, apps en extensies. Werk veilig, overal en op elk apparaat. Uw gegevens worden veilig bewaard in de cloud.

Google Chrome Hardware

Chrome devices  worden automatisch geüpdatet op de achtergrond en ze starten zeer snel op, waardoor de devices ook lang nadat u deze hebt aangeschaft nog even snel zijn. Bovendien is het beste van Google ingebouwd, heb je de Google Play Store binnen handbereik. Tevens zijn ze voorzien van meerdere beveiligingslagen, u zeker weet dat de devices veilig blijven.

Neverware – CloudReady

Zijn uw huidige  PC’s en/of notebooks nog niet afgeschreven of zijn er geen Chrome devices  die aan uw wens voldoen beschikbaar? Dan kunt u met Neverware uw bestaande of nieuwe PC-hardware converteren naar een ‘Chrome’ device. Ook deze werkplekken zijn dan eenvoudig te beheren via het Chrome Enterprise management platform.

Softwatch – CBAR

Om inzicht te krijgen of uw omgeving al klaar is om te kunnen werken met Chrome devices biedt MDCS een Readyness check aan  met de tooling van Softwatch. Deze tool levert een rapportage op waarop basis hier rvan  kunt beslissen of uw organisatie  klaar voor een overgang is.

Tijdelijke Gratis Demo Actie

Altijd al eens willen testen wat Google Chromebooks voor uw organisatie kunnen betekenen? Dan is dit nu uw kans… probeer gratis 2 weken een Chromebook.


Diensten

Chromebook Adoption Readiness

Is uw organisatie klaar om met Chromebooks of boxes te gaan werken? Welke applicaties gebruikt men? MDCS levert u een inventarisatie en rapportage met inzicht in de stand van zaken.

Proof of Concept (POC)

U kiest voor IT nieuwe stijl en wilt u Google Chromebooks/boxen gaan inzetten in uw organisatie, dan is het verstandig samen met MDCS een PoC uit te voeren en daadwerkelijk met de Chromebooks en het beheer platform aan de slag te gaan. MDCS levert u de kennis en de test apparatuur alsmede test licenties voor het management platform.

Implementatie

U bent inmiddels overtuigd van het Google Chrome platform en wilt starten met implementatie? De specialisten van MDCS ondersteunen u bij de inrichting, planning, uitrol en opleiding. Daarnaast begeleiden we uw organisatie om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Chrome Enterprise en devices in uw organisatie te implementeren.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS uw partner. Graag begeleiden we uw organisatie om nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Chrome Enterprise en devices in uw organisatie te implementeren.

Licentie verkoop

MDCS levert uw organisatie als gecertificeerd Google Chrome Enterprise partner de licenties en een advies welke licentievorm het beste bij u past.


Referenties

Proof of Concept Chrome Enterprise tbv beheer bestaande Chromebooks
Proof of Concept en implementatie Chromebooks en Chrome Enterprise tbv de mobiele werkplek
Proof of Concept Chromebooks en Chrome Enterprise
Levering Chromebooks ter vervanging Windows notebooks.


Partners