Voelt als nieuw…

en blijft als nieuw

Chrome devices worden automatisch geüpdatet op de achtergrond en ze starten zeer snel op, waardoor ze ook lang nadat je ze hebt gekocht nog aanvoelen als nieuw. Bovendien is het beste van Google ingebouwd, heb je de Google Play Store binnen handbereik en zijn ze voorzien van meerdere beveiligingslagen, zodat je zeker weet dat dit ook zo blijft.

Google heeft alle functies van Chrome devices volledig opnieuw ontworpen zodat ze slimmer, sneller en veiliger zijn. Je beschikt over een volledig vernieuwd besturingssysteem gecombineerd met een batterij die het de hele dag volhoudt, zodat je altijd en overal in je favoriete apps kunt werken.

Tijdelijke Gratis Demo Actie

Altijd al eens willen testen wat Google Chromebooks voor uw organisatie kunnen betekenen? Dan is dit nu uw kans… probeer gratis 2 weken een Chromebook.

Een mooi apparaat dat snel werkt en snel blijft


Chromebooks zijn ontworpen voor flexibiliteit en gemaakt met premium hardware, zodat ze prachtig en naadloos in je dagelijks leven passen. Ze worden geleverd met ingebouwde virusbescherming en worden automatisch geüpdatet, zodat ze net zo snel blijven als op de eerste dag.

Start snel, blijft snel


Chromebooks starten in enkele seconden op en worden automatisch geüpdatet, zodat ze altijd optimaal werken. Geen lange laadtijden, geen verwarrende instellingen: je kunt gewoon je apparaat openklappen en beginnen.

De energie om door te gaan


Geen ruzie meer om het laatste stopcontact in de koffiebar: elke Chromebook wordt geleverd met een batterijduur van tien uur, zodat je langer kunt doorgaan. Dat is tien uur waarin je volledig draadloos kunt werken, spelen, kijken en creëren.

Blijf naadloos gesynchroniseerd


Chrome zorgt ervoor dat al je geopende tabbladen, bladwijzers en onlangs uitgevoerde zoekopdrachten worden gesynchroniseerd tussen je Chromebook, telefoon en tablet, voor een betere en persoonlijke browsebelevenis op elk apparaat.

Eenvoudig als altijd


Isoleer potentiële incidenten
Google Chrome maakt gebruik van een proces dat ‘sandboxing’ wordt genoemd. Elk tabblad dat je opent, wordt geïsoleerd van de belangrijke functies van je Chromebook. Dat betekent dat zelfs wanneer je op je tabblad een pagina met malware opent, de rest van je computer niet kan worden aangevallen.
Haal een powerwash over bekende problemen
In de zeldzame gevallen dat er toch iets misgaat, kun je met één klik met een schone lei beginnen. Met de powerwash-functie op je Chromebook kun je je apparaat gemakkelijk terugzetten naar de fabrieksinstellingen en eventuele malware meteen verwijderen.
Blijf bij met automatische updates
De software van je Chromebook wordt automatisch op de achtergrond geüpdatet, zodat je altijd over de beste en nieuwste beveiligingsupdates beschikt.

Ontdek een wereld aan apps


Op elke Chromebook heb je toegang tot de volledige Google Play Store, zodat je al je favoriete apps kunt gebruiken op je telefoon, je tablet en nu ook je Chrome device.