De gebruiker centraal, want uiteindelijk zijn zij degenen die de doelstellingen van het bedrijf dienen te verwezenlijken. Daarvoor heeft de gebruiker een herkenbare werkplek nodig.
Een werkplek die hij in alle omstandigheden herkent en waar hij zijn applicaties, toegang tot data, printers en instellingen altijd kan terug vinden. Een werkplek waar snel en slim mee te werken is zonder onnodig oponthoud of omslachtige handelingen.
Daarnaast dient de beheerder te beschikken over krachtige tools om deze vraagstukken te kunnen realiseren, centraal, snel en efficiënt.


Producten

Appixoft Scense

Scense is een krachtige combinatie van oplossingen voor workspace management, gebruikersprofielen en oplossingen voor het leveren van applicaties (gestuurd dan wel via self-service portal). Gebruikers kunnen flexibel werken (zelfs non-domain joined werkplekken), maar de uiteindelijke controle blijft centraal bij de IT-afdeling liggen.


Diensten

Proof of Concept (POC)

Test onder begeleiding van de specialisten van MDCS wat Scense voor uw organisatie kan betekenen. Samen bouwen we de infrastructuur, creëren we werkplekken en testen we applicaties.

Implementatie

U bent overtuigd en u gaat over tot implementatie. MDCS begeleidt u door het proces en het maken van de juiste keuzes. Ontwerp, Bouw, Planning, Opleiding en ondersteuning horen tot de taken die wij samen met u verrichten.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS in de buurt. In geval van problemen / vragen / uitbreidingen zijn we er voor u. Tevens houden we op de hoogte van de laatste laatste ontwikkeling op dit vlak. En bezien periodiek hoe uw Scense omgeving er bij staat.

Licentie verkoop

MDCS levert als Scense partner de licenties en een advies welke licentievorm het beste bij u past.


Referenties

PoC en deel implementatie Scense omgeving als onderdeel van VDI implementatie

Ontwerp en deel implementatie van Scense omgeving voor nieuwe IT Infrastructuur obv VDI


Partners