Enterprise Mobility Management (EMM) suites bieden beleids- en configuratiebeheertools voor mobiele devices, applicaties en content. Deze beheer suites maken onderdeel uit van de totale strategie van informatiebeveiliging (of zouden dat moeten doen). Daar waar werk en privé steeds meer versmelten (tot 1 device) dienen bedrijven te beschikken over middelen om gebruikers instaat te stellen dit op veilige en verantwoorde wijze te kunnen doen. Van het beperken van functionaliteit zijn de suites doorgegroeid naar faciliteren van veilige en gecontroleerde toegang tot bedrijfsinformatie en systemen. Was er voorheen nog een duidelijk onderscheid tussen mobiel beheer en desktop beheer, tegenwoordig zien we dat deze twee vormen steeds meer ineen smelten. Vele leveranciers spreken dan ook meer over Unified Endpoint Management (UEM). MDCS is sinds de komst van deze suites betrokken bij het geven van advies en doen van implementaties en neemt u aan de hand mee in het woud der EMM suites.


Producten

VMware
Workspace ONE UEM

Beheer elk apparaat en elke use-case met Unified Endpoint Management van VMware. Verlaag de kosten en verbeter de beveiliging met modern, draadloos beheer van elk eindpunt – inclusief desktops, mobiel, robuust en IoT – en zorg voor enterprise-beveiliging in elke laag met Workspace ONE UEM, mogelijk gemaakt door AirWatch-technologie.

Microsoft (Azure) Intune

Maak een mobiele beheerstrategie die past bij je bedrijfsbehoeften. Pas flexibele beheeropties voor mobiele apparaten en apps toe, zodat medewerkers met hun favoriete apparaten en apps op een veilige en efficente wijze kunnen werken. Zij het gemak van mobiliteit en jij deze zekerheid dat je bedrijfsgegevens goed worden beveiligd.

Microsoft Intune integreert volledig in uw Office / Microsoft 365 of Azure omging.

Ivanti / MobileIron Unified Endpoint Management

Ivanti MobileIron beveiligt de moderne onderneming met een multi-cloud, multi-OS beveiligingsarchitectuur die de menselijke ervaring voorop stelt.

We bieden de kracht van mobiel computergebruik en goed geïnformeerde besluitvorming waar het er het meest toe doet – aan de rand van de onderneming. We zorgen voor een naadloze en veilige toegang tot gegevens en inzichten die het potentieel van elk individu in uw organisatie ontsluiten.

Google Mobile Management

Houd medewerkers tevreden en uw gegevens veilig met eenvoudig instelbaar mobiel beheer voor Android, iOS, Windows en andere smartphones.

Een zoekgeraakte telefoon, een gestolen tablet: die dingen gebeuren. Beveilig uw bedrijfsgegevens met mobiel apparaatbeheer (mobile device management, MDM). U kunt het gebruik van een schermvergrendeling afdwingen, sterke wachtwoorden vereisen en vertrouwelijke gegevens wissen met een wisactie voor het hele apparaat of een selectieve wisactie voor een account voor Android en iOS.


Diensten

Mobile Strategy Assesment

Waar staat de organisatie als het gaat om mobility? Is er een vorm van beleid of strategie? Hoe gaat u om met bring of choose your own device (BYOD / CYOD)? Welke suite past het best bij uw wensen? Allemaal zaken die in deze ééndaagse workshop aanbod komen.

Proof of Concept (POC)

Aan de hand van uw wensen en eisen heeft u een platform gekozen of zijn we samen in de workshop tot een platform gekomen. Tijd om te gaan testen! Samen richten we het platform in en nemen we diverse devices onder beheer. De specialisten van MDCS zijn getrainde professionals met gedegen praktijk ervaring, kortom snel resultaat in een kort tijdsbestek.

Implementatie

U heeft het passende platform gevonden en bent overtuigd van de voordelen die het uw organisatie en de gebruikers biedt. De implementaie is aanstaande. De specialisten van MDCS ondersteunen u bij de inrichting, planning, uitrol, opleiding en zijn er voor hulp bij problemen.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS in de buurt. In geval van problemen / vragen / uitbreidingen zijn we er voor u. Tevens houden we op de hoogte van de laatste ontwikkeling op dit vlak. En bezien periodiek hoe uw EMM/UEM omgeving er bij staat.

Licentie verkoop

MDCS levert als VMware en Microsoft partner u de licenties en een advies welke licentievorm het beste bij u past.


Referenties


Partners