Thin Clients behoeven geen introductie meer, al jaren worden deze type werkplekken ingezet voor het ontsluiten van omgevingen die gebaseerd zijn op Server Base Computing (SBC), Virtual Desktop Infrastructure (VDI) en web-gebaseerde toepassingen (SaaS). De mogelijkheden van de besturingssystemen en applicaties op de Thin Clients zijn in de afgelopen jaren sterk toegenomen, maar ook de bedreigingen van buitenaf laten Thin Clients niet ongemoeid. Dit alles vraagt om krachtig centraal beheer. MDCS is al jaren betrokken bij het implementeren van het management platform voor HP Thin Clients, HP Device Manager.

De kennis en kunde van MDCS op dit vlak is ook (h)erkend door HP. De specialisten van MDCS acteren op verschillende niveau’s binnen de wereld-wijde HP organisatie om Thin Clients en HP Device Manager steeds beter en completer te maken.


Producten

HP Device Manager

Een gratis beheer oplossing welke past in elke (enterprise) omgeving en die het mogelijk maakt om uw gehele HP Thin Client omgeving te beheren vanuit één centrale plek.

De oplossing biedt alle functionaliteit om een Thin Client te beheren gedurende diens gehele levenscyclus. het installeren en maken van images, het installeren van elke denkbare update (w.o. ook BIOS firmware en BIOS instellingen), Op afstand meekijken, in- en uitschakelen zijn slechts een kleine greep van de functionaliteit van het platform.

HP Device Manager voelt zich thuis naast elk ander reeds aanwezig management platform zonder dat uw IT afdeling hiervoor moeilijke keuzes hoeft te maken.


Diensten

Proof of Concept (POC)

Test onder begeleiding van de specialisten van MDCS wat HP Device Manager voor uw organisatie kan betekenen. Samen bouwen we de infrastructuur, creëren we werkplekken en testen we toegang tot uw werkplekomgeving.

Implementatie

U bent overtuigd en u gaat over tot implementatie. MDCS begeleidt u door het proces en het maken van de juiste keuzes. Ontwerp, bouw, en ondersteuning horen tot de taken die wij samen met u verrichten.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS in de buurt. In geval van problemen / vragen / uitbreidingen zijn we er voor u. Tevens houden we op de hoogte van de laatste laatste ontwikkeling op dit vlak. En bezien periodiek hoe uw HP Device Manager omgeving er bij staat.

Training

Als enige organisatie in Europa biedt MDCS een HP Device Manager eindgebruikers training. Theorie en praktijk afgestemd op uw behoefte. In-house of op locatie, samen bekijken we uw wensen en passen hierop de training aan. De docenten van MDCS hebben allen jaren lange praktijk ervaring met het implementeren van HP Device Manager en HP Thin Clients in MKB en Enterprise omgevingen en bieden naast de platte theorie ook tips en trucs uit het veld.


Referenties

Ontwerp, Bouw en onderhoud HP Thin Client inrichting en ontwerp en inrichting HP Device Manager omgeving voor 6000 Thin Clients

Ontwerp, Bouw en onderhoud HP Thin Client inrichting en ontwerp en inrichting HP Device Manager omgeving voor 7000 Thin Clients

Ontwerp en Bouw HP Thin Client inrichting en ontwerp en inrichting HP Device Manager omgeving voor 1500 Thin Clients


Partners