In een wereld waar on-premise applicaties en cloud applicaties steeds meer door elkaar heen gebruikt worden, is het voor organisaties steeds lastiger om al deze identiteiten van de gebruikers te beheren en te beveiligen. Elke applicatie en omgeving kent zijn eigen regels en policies. Hoe houd je als organisatie goed bij wie waar toegang toe heeft en welke toegang? Wat als een gebruiker uit dienst gaat? Weet u echt zeker dat deze uit alle applicaties is verwijderd?

Voor de gebruiker is het uit elkaar houden van gebruikersnamen en wachtwoorden steeds lastiger…. resultaat de gebruiker zoekt de eenvoudigste weg en kies zwakke of overal dezelfde wachtwoorden.


Producten

UNIVERSAL DIRECTORY

Universal Directory is een flexibele, cloudgebaseerde gebruikers database waarmee IT-beheerders elke set gebruikersattributen kunnen aanpassen, organiseren en beheren.

SINGLE SIGN ON

Bevrijdt gebruikers van wachtwoorden. Een enkele set referenties geeft gebruikers toegang tot enterprise-apps in de cloud, on-premise en op mobiele apparaten.

LIFECYCLE MANAGEMENT

Middels Lifecycle Management kan IT het aanmaken, uitschakelen en verwijderen van gebruikers automatiseren, met naadloze communicatie tussen directories en cloud-apps.

ADAPTIVE MFA

Beveilig uw apps en VPN met een robuust policy-framework, een uitgebreide set moderne verificatiefactoren en adaptieve, op risico gebaseerde authenticatie.


Diensten

Proof of Concept (POC)

Test onder begeleiding van de specialisten van MDCS wat Okta voor uw organisatie kan betekenen. Samen bouwen we de POC omgeving, creëren we applicaties in de Okta portal en testen we toegang tot uw applicaties.

Implementatie

U bent overtuigd en u gaat over tot implementatie. MDCS begeleidt u door het proces en het maken van de juiste keuzes. Ontwerp, bouw, en ondersteuning horen tot de taken die wij samen met u verrichten.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS in de buurt. In geval van problemen / vragen / uitbreidingen zijn we er voor u. Tevens houden we op de hoogte van de laatste laatste ontwikkeling op dit vlak. En bezien periodiek hoe uw Okta omgeving er bij staat.


Referenties


Partners