MDCS, IT Management & Deployment Consultancy Services.

MDCS is een dynamisch en ‘no-nonsense’ bedrijf dat zich richt op een zestal focusgebieden (klik elk focus gebied voor een beschrijving).

Op basis van het gehele LANDesk en Altiris portfolio biedt MDCS een breed pakket aan diensten en oplossingen aan om uw complete IT omgeving van ‘aanschaf’ tot ‘afvoer’ te kunnen beheren. Als geen ander kennen de consultants van MDCS door hun jarenlange ervaring de volledige product suites van LANDesk en Altiris in zowel MKB als Enterprise omgevingen.

Daarnaast biedt MDCS u, m.b.v. AirWatch Enterprise Mobility Management, ook een oplossing voor het beheer van uw mobiele devices

Virtualisatie is tegenwoordig niet meer weg te denken in de IT. Tel alle voordelen, zoals verhoogde beschikbaarheid en efficiënter gebruikmaken van uw server hardware, maar bij elkaar op en u zult zien dat virtualisatie ook voor u de oplossing is om slimmer en efficiënter met uw IT investering om te gaan. Maar niet alleen server virtualisatie biedt u voordelen ook werkplek virtualisatie wordt meer en meer gemeengoed. Maar de weg naar een gevirtualiseerde IT omgeving kent vele (complexe) valkuilen, MDCS is dé partij om u mee te nemen op deze uitdagende reis. U focust zich op uw doelen MDCS helpt u deze te realiseren.

Toe aan een nieuwe omgeving of nieuwe impulsen in de bestaande? Hoe begin je opnieuw? En waar begin je? Waar dien ik rekening mee te houden? Allemaal zaken die op u af komen wanneer u aan de eerste vraag denk. MDCS heeft een architectuur ontwerp aanpak ontwikkeld (UD2P) welke u snel op het juiste pad zet. Geen elle lange ontwerp sessies maar korte en krachtige sessies waar het bedrijf, de gebruiker en ICT elkaar ontmoeten. Deze volgorde is niet willekeurig maar de kern van ons concept. Het eindelijke doel? Een kosten efficiënte en flexibele ICT architectuur welke kan voldoen aan de doelstellingen van het bedrijf en aan de eisen en wensen van de gebruikers.
De gebruiker centraal, want uiteindelijk zijn zij degene die de doelstellingen van het bedrijf dienen te verwezenlijken. Daarvoor heeft de gebruiker een herkenbare werkplek nodig. Eén die hij in alle omstandigheden herkend en waar hij zijn applicaties, toegang tot data, printers en instellingen altijd kan terug vinden. Een werkplek waar snel en slim mee te werken is zonder onnodig oponthoud of omslachtige handelingen. Daarnaast dient de beheerder te beschikken over krachtige tools om deze vraagstukken te kunnen realiseren, centraal, snel en efficiënt..

Opslag is de sleutel in de hedendaagse IT-infrastructuur. Capaciteit en prestatie-eisen groeien jaarlijks  .. maar doet uw begroting dat ook ?? En wat te denken van de adoptie van cloud-gebaseerde opslag? Voldoet dit aan uw behoeften? Op basis van de Atlantis Computing software biedt MDCS een storage-oplossing op basis van uw capaciteit, prestatie en budget behoeften! En dit wordt allemaal gedaan door software (eventueel) in combinatie metuw bestaande storage-platform(en). Software Defined Storage zoals het bedoeld is!!

Mobiliteit zal het kernwoord worden in de ICT de komende jaren. De opkomst van de mobiele apparaten zoals smartphones, tablets, hybride laptops, is al niet meer te stuiten. Ook deze apparaten vragen om beheer, beveiliging en toegang tot de centrale IT omgeving van uw bedrijf. Dit vergt een ander soort beheer van de gebruiker, ICT omgeving en de apparatuur. Ook hiervoor zijn slimme oplossingen in te zetten om kosten laag te houden en de effectiviteit hoog.

Naast onze twee focusgebieden biedt MDCS u tevens een breed scala aan ondersteunende diensten op het gebied van Microsoft Windows ( 2012-R2 / 2016 / Windows Embedded Standard 7-8-8.1-10 IoT / Windows 7-8-10) ondersteuning. Op onze Diensten en Producten pagina’s vindt u een volledig overzicht.

Daarnaast is MDCS Google Cloud Partner op het gebied van ChromeOS Enterprise (management) en ChromeBooks . Dit snel groeiend platform biedt organisaties een echte mobiele werkplek die vanaf elke plek volledig centraal te beheren is.

Neem contact met ons op en laat u verbazen wat wij voor u kunnen betekenen.