Atlantis Computing

Atlantis_VER_POS_TAG_RGB

 

Storage optimalisatie voor VDI, Server-Based Computing en het datacenter.

Vergeet alles wat je tot nu toe weet (of denkt te weten) over traditionele storage en opslag! De huidige beperkingen van (hardware) opslag rond capaciteit, prestaties, beschikbaarheid, migratie en schaalbaarheid behoren tot het verleden als je de kracht van virtualisatie en software bundelt.

Zodra meer opslag nodig is, is het verstandig om goed na te denken over hoe de opslag capaciteit ingericht wordt.  Hierbij spelen zaken als software defined storage, automation, massive parallel processing, compliancy en verschillende datamanagementmethodes een rol om uiteindelijk te komen tot dataverrijking. Big Data opslag (storage) systemen moeten snel, schaalbaar, flexibel en in staat zijn om zowel gestructureerde als ongestructureerde data te kunnen integreren. Kortom, schaalbare opslag waarbij zowel opslag als rekencapaciteit naar behoefte en eenvoudig kan worden toegevoegd op een efficiënte en kosteneffectieve wijze.

Atlantis is dé leverancier van software-gebaseerde opslag die aanzienlijke voordelen oplevert op zowel de kosten als de performance van traditionele opslag. De unieke virtualisatie technieken leveren organisaties de mogelijkheid de capaciteit van hun bestaande opslag tot wel 10x te verhogen en/of over te gaan tot directe opslag of cloud opslag met veel lagere kosten.