Lakeside Systrack

2eeffd55a1Big Data IT Analyse & Visualisatie

Het IT Management staat ​​onder constante druk om op rendabele wijze een optimale en constante eindgebruikerservaring te leveren en te garanderen. Om dit en een productiviteitswinst te realiseren, door beter beheer en optimalisatie, is vaak een dieper inzicht benodigd in de “gebruikersomgeving”.

Zonder de juiste en relevante informatie zijn IT managers niet in staat om te doorgronden welke veranderingen er moeten worden aangebracht in het beheer van hun IT infrastructuur voor het optimaliseren en maximaliseren van de gebruikerservaring. Statistieken van systeeminformatie zijn niet voldoende voor het effectief beheer van virtuele en hybride omgevingen. Hiervoor is er veelal informatie nodig op gebruikers- en applicatie-niveau binnen deze virtuele omgevingen.

62ad32603b

Lakeside Software is marktleider voor IT Business Intelligence op het gebied van Big Data voor End User Computing. Lakeside biedt organisaties de middelen om te innoveren en te versnellen door het verschaffen van essentiële inzichten voor IT-beslissingen door middel van de SysTrack software oplossing.

Betere informatie omtrent hun gebruikers, stelt IT in staat tot het eenvoudig verkrijgen van een beter en dieper inzicht in het gebruik en besteding van de IT middelen. Door het beschikken over deze direct bruikbare actuele informatie kan men snel en efficiënt beslissingen nemen. Dat is Empowered IT.

d68efbdce9