LANDesk

Take Control of All Your IT Assets

Eenvoudige, homogene IT-omgevingen zijn een ding van het verleden. Door fusies, outsourcing, interne aannemers, externe werknemers, en een steeds meer mobiele werknemers, heeft u intelligente en geïntegreerde controle nodig over al uw systemen en apparaten, of je in een private of publieke cloud werkt. Gelukkig, lifecycle management oplossingen van LANDesk maken het gemakkelijk om dit te realiseren.

Onze lifecycle management-oplossingen helpen bij het automatiseren en beheren van al uw hardware assets, het voldoen aan softwarelicenties eisen, energieverbruik te verminderen,  de gezondheid van uw server(s) te beoordelen en nog veel meer Dit alles vanuit één enkele, intuïtieve interface. Om zodoende het beheer en de controle die u wenst om te kunnen zetten in een belangrijk bedrijfsmiddel.

Als je op zoek bent naar beter assetbeheer, beheer van de computer systemen, Windows installaties of migratie, server management, power management, applicatie virtualisatie of softwaredistributie, LANDesk heeft de oplossing voor u.

Klik op een product links voor meer informatie of neem contact op met MDCS, hoe u het beheer van uw IT omgeving sterk kunt vereenvoudig.