Onze Missie

Wij geloven in no-nonsense dienstverlening – helder en eerlijk, mensenwerk. Wij willen het kenniscentrum zijn voor middelgrote tot grote organisaties en hen voorzien van een eerlijk en passend advies. Open communicatie is ons credo en wij geloven sterk in de samenwerking met onze partners. In onze moderne wereld zijn flexibiliteit, mobiliteit en beheersbaarheid eerste vereisten – de basis van onze organisatie en van onze werkwijze.

Onze Visie

Desktop- en servervirtualisatie, volledige beheeroplossingen, flexibele werkplekken, identiteit en toegangsbeheer en aanvullende diensten vormen de bouwstenen van iedere moderne IT omgeving die klaar is voor de toekomst. IT als nutsvoorziening – altijd en overal beschikbaar, voor iedereen en veilig, beheersbaar en betrouwbaar. MDCS is de organisatie die samen met haar partners hiervoor het passende antwoord biedt en graag de centrale rol van architect en coördinator vervult.

Bij MDCS geloven we in samenwerking, elk project is immers anders en heeft andere voorwaarden. Om onze klanten de beste kwaliteit en zorg te kunnen bieden werkt MDCS samen met A-merk leveranciers.