Virtualisatie is een belangrijk onderdeel voor het leveren van een veilig, snel, flexibel en gebruikersvriendelijke digitale werkplekomgeving. Wanneer desktops of apps worden gevirtualiseerd, ze worden uitgevoerd in beveiligde datacenters op locatie of in de cloud. Veilig en kosteneffectief.


Producten

VMware Horizon View

Transformeer uw statische desktops in veilige werkplekken die op afroep kunnen worden geleverd. Installeer virtuele desktops of geef toegang tot externe desktops en applicaties via een enkel VDI- en app-virtualisatieplatform om zodoende het beheer te stroomlijnen en het voor eindgebruikers zo eenvoudig mogelijk te maken waar, wanneer en van welk apparaat ze ook willen werken.

Lakeside Systrack

Meten is weten, krijg inzicht in het gebruik van uw huidige fysieke werkplekomgeving en hoe deze op verantwoorde wijze over te zetten naar een virtuele omgeving. Met Lakeside Systrack levert MDCS u de perfect tool. Applicatie gebruik, werkplek belasting en grafisch kaart gebruik zijn slechts een aantal zaken waar Systrack rekening mee houdt zodat u de perfect virtuele werkplek kunt leveren.

Appixoft Scense

Scense is een krachtige combinatie van oplossingen voor workspace management, gebruikersprofielen en oplossingen voor het leveren van applicaties. Gebruikers kunnen flexibel werken, maar de uiteindelijke controle blijft centraal bij de IT-afdeling.


Diensten

Physical-to-Virtual Readiness Assement

Meten is weten. Hoe worden uw fysieke werkplekken gebruikt? MDCS levert een geautomatiseerde inventarisatie en rapportage met inzicht in de stand van zaken. Daarnaast wordt inzicht gegeven hoe uw virtuele omgeving eruit moet komen te zien om de gebruikers op verantwoorde manier over te zetten.

Proof of Concept (POC)

Test onder begeleiding van de specialisten van MDCS wat een VDI voor uw organisatie kan betekenen. Samen bouwen we de infrastructuur, creëren we werkplekken en testen we applicaties.

Implementatie

De VDI business case is rond en u gaat over tot implementatie. MDCS begeleidt u door het proces en het maken van de juiste keuzes. Ontwerp, Bouw, Planning, Opleiding en Ondersteuning horen tot de taken die wij samen met u verrichten.

Support

Ook na de implementatie blijft MDCS in de buurt. In geval van problemen / vragen / uitbreidingen zijn we er voor u. Tevens houden we u op de hoogte van de laatste laatste ontwikkeling op dit vlak. En bezien periodiek hoe uw VDI omgeving er bij staat.

Licentie verkoop

MDCS levert als VMware partner u de licenties en een advies welke licentievorm het beste bij u past.


Referenties

Ontwerp en deel implementatie Horizon View omgeving voor 6000 leerlingen over 7 locaties.

Ontwerp en deel implementatie van Horizon View omgeving voor nieuwe IT Infrastructuur ivm samenwerkingsverband met gemeente Maasdriel


Partners