Consultancy

Proof of Functionality

U heeft duidelijk voor ogen wat u met de producten wilt bereiken, maar u wilt eerst aantonen of aangetoond zien dat hetgeen wat u wilt ook daadwerkelijk kan. Kies dan voor een ‘Proof of Functionality’. Wij leveren u de licenties en de ondersteuning en samen gaan we aan de slag om uw eind doel te realiseren. Dit alles binnen een afgebakende scope en tijdsplanning.

Proof of Concept

U heeft de producten gezien maar heeft nog geen idee wat u van de producten kunt verwachten? Dan is een ‘Proof of Concept’ wellicht iets voor u. MDCS levert u de licenties en de ondersteuning en u kunt het product binnen een afgebakende tijd volledig uitproberen.

Ontwerp

Door de jarenlange ervaring in verschillende grote en kleine omgevingen is MDCS in een korte tijd in staat een volledige ontwerptraject te realiseren. Samen stellen we de doelen, tijdsbepaling en de op te leveren producten. Hiervoor hanteren wij het PDIM (Plan, Design, Implement and Manage) model.

In een dergelijk traject komen in ieder geval de volgende punten aan de orde:

– Eisen en Wensen definitie
– Functioneel Ontwerp
– Technisch Ontwerp
– Implementatie
– Test
– Acceptatie

Snelle implementatie trajecten (Jumpstarts)

U weet wat u wilt en u wilt dit op korte termijn gerealiseerd hebben, dan heeft MDCS snelle implementatie trajecten voor u beschikbaar. Op basis van onze ‘best-pratices’ zullen ontwerp en implementatie worden gerealiseerd.

Review

U heeft al enige tijd een omgeving draaien, maar twijfelt wellicht aan de juistheid ervan of u wilt hem gewoon eens laten nalopen? Door de brede ervaring kan MDCS binnen een korte tijd (afhankelijk van grootte van de omgeving) een review scan doen op uw omgeving. Aan het eind ervan levert MDCS een rapport op met (eventuele) aanbevelingen, die u eventueel door ons kunt laten realiseren.

Migratie

Het installeren van nieuwe versies, verhuizen van software naar andere servers…. het lijkt zo makkelijk maar er kan zo veel mis gaan en dan zit u met de ellende. MDCS kan u hierbij helpen. Voor alle producten binnen onze focusgebieden kennen wij de juiste aanpak zodat u weet wat er op u afkomt en wat u moet regelen voordat de upgrade of verhuizing plaats gaat vinden en wat u eventueel achteraf nog dient te regelen.